zondag 17 maart 2013
Recept: Bastognekoekjes-monchoutaart met aardbeien
Ingrediënten:
Verse aardbeien
Monchou (200gr)
Bastognekoeken (1 pak)
Roomboter (100gr)
Slagroom (250ml)
Vanillesuiker (3 zakjes)
Bereidingswijze:
Verkruimel de koekjes terwijl je ondertussen de boter in een pannetje laat smelten.
Meng de koekkruimels door de gesmolten boter en schep het in een bakblik, goed over de bodem verspreiden en aandrukken.
Slagroom kloppen met de vanillesuiker en tenslotte de monchou er door kloppen.
Monchou mengsel op de koekjesbodem scheppen.
Aardbeien in plakjes snijden en op het monchou mengsel leggen, licht aandrukken en poedersuiker erover.
Minimaal 1 uur in de koelkast.
Dit is een recept van vriendin Audrey
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten