maandag 25 november 2013

Recept: Pasta Borsato


Ingrediënten:
- spaghetti
- olijfolie
- citroen
- knoflook
- roomboter
- limoen
- pijnboompitten
- basilicum
- geraspte kaas

Wij eten dit recept graag met gebakken cocktail garnalen.

Ingrediënten:
- cocktail garnalen
- olijfolie
- knoflook


Bereiding garnalen:
Voor je met de bereiding van de pasta begint, meng je flink wat olijfolie met 3 tenen knoflook en de garnalen. Even laten staan tot de pasta bijna gaar is. 


Bereiding pasta en vervolg garnalen:
Meng de olijfolie met flink wat citroenrasp en zoveel knoflook als je lekker lijkt.
Bereid de spaghetti volgens de verpakking. Als de pasta bijna gaar is, mik je de garnalen in een pan en bak je deze kort zodat ze niet te taai en te droog worden. Snij ondertussen de basilicum grof. Als de spaghetti klaar is, meng je hier een flinke klont roomboter door en het sap van een halve limoen (met de hand uitgeknepen).
Garneren met pijnboompitten, de grof gesneden basilicum en wat geraspte kaas.
En de garnalen natuurlijk!



De basis van dit recept stond in de LINDA. en is van Mary Borsato.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen