zondag 29 december 2013

Recept: Linzensalade met gerookte kipfilet en mozzarella





Ingrediënten:
- 2 blikken voorgekookte linzen (500gr)
- 1 blik tomaten in blokjes
- cherry tomaatjes
- 1 blikje tuinbonen
- 2 avocado's
- lente uitjes
- mozzarella (20 mini's)
- 2 gerookte kipfilets
- theelepeltje Verstegen kruidenmix voor (vegetarische) linzensalade

Bereiding:
Snij de tomaatjes, avocado en lente ui.
Spoel de linzen af met koud water in een vergiet.
Verwarm de linzen langzaam in de wok en roer de kruidenmix hier doorheen.
Snij de gerookte kipfilet in blokjes. Haal de pan van het vuur en voeg de blokjes tomaat uit blik, gesneden tomaatjes, avocado, lente ui, tuinbonen en de gerookte kipfilet toe. Goed mengen en even af laten koeken. Als de salade is afgekoeld de mini mozzarella's er tenslotte nog bij doen.

Lekker als bijgerecht, of als maaltijdsalade met een stokbroodje erbij.

Dit is een recept van zus Jakolien

1 opmerking:

  1. Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users.
    I hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen