maandag 24 februari 2014

Recept: Kabeljauw in parmaham met pesto-roomsaus



 Ingrediënten:
- 500gr kabeljauw
- (verse) Italiaanse kruiden
- 12 plakjes parmaham
- 2 el olie
- 3 el pesto
- 1 bekertje slagroom (125ml)
- satéprikkers (geweekt in water)


Bereiding:
Verdeel de kabeljauw in 12 stukjes van elk 40gr. en bestrooi ze met zout en peper.
Wentel ze door de (verse) Italiaanse kruiden en wikkel ze elk in een plakje parmaham.
Rijg de vispakketjes per 3 op een satéprikker en smeer ze in met olie.
Grill ze 5min. in de grillpan (of als het zomer is: op de BBQ!) en keer ze hierbij regelmatig om.
Mix de pesto met de slagroom in een steelpannetje en verhit het op gemiddeld vuur, af en toe roeren.

Lekker met aardappelpuree en sperzieboontjes.


Dit is een recept uit het magazine van de Jumbo.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen