maandag 24 februari 2014

Recept: Kalfsrolletjes met ham en salie




 Ingrediënten:
- 4 ongepaneerde kalfsschnitzels
- parmaham (100gr)
- 6 blaadjes verse salie
- 40gr boter
- 100ml droge witte wijn
- 4 cocktail prikkers

Bereiding:
Bestrooi de schnitzels aan beide kanten met peper en zout.
Verdeel de ham en de salie over de schnitzels en rol het vlees op, maak vast met een cocktail prikker.
Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de wijn toe en stoof het vlees 4 min. met de deksel schuin op de pan. Neem vervolgens de deksel af en laat de wijn in 4min. verdampen.

Lekker met gebakken aardappeltjes uit de oven (zie hier ) en rucola-salade.


Dit is een recept uit de Allerhande.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen