maandag 24 februari 2014

Recept: Paddenstoelenlasagne



 Ingrediënten:
- 2 el olijfolie
- 200gr paddenstoelen melange
- 400gr champignons
- 3 tenen knoflook
- pastasaus
- lasagnebladen
- crème fraîche
- 50gr geraspte kaas

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180graden.
Verhit de olie in de koekenpan, bak de champignons en paddenstoelen 4 min. Schep 2/3 van de knoflook erdoor en bak dit 1 min. mee.

Schenk een dun laagje pastasaus in de ovenschaal en leg hier 2-3 lasagnebladen op. Verdeel hier wat paddenstoelen en saus over, dek af met 2-3 lasagnebladen. Maak meer lagen met de paddenstoelen en saus, eindig met lasagnebladen en saus.

Meng de crème fraîche met de geraspte kaas en de overgebleven knoflook.
Schep dit op de lasagne en strijk het uit.

Bak in de oven in 30min. goudbruin en gaar.



Dit is een recept uit de Allerhande.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen