zondag 17 januari 2016

Recept: Biefstuk met saliejus en ravioli


Ingrediënten:
- 1 courgette
- 1 bak ravioli funghi porcini (te koop bij de AH)
- 25gr boter
- 2 biefstukken
- 125ml droge witte wijn
- 1/2 el gedroogde salie
- 1 tl bouillonpoeder

Bereiding:
Courgette in de lengte halveren en de helften in plakjes snijden.
De ravioli  3 min. koken in ruim kokend water met zout.
Courgettestukjes toevoegen en nog 3-4min. koken tot de ravioli beetgaar is.
In de koekenpan boter verhitten en de biefstuk bakken.
Vlees uit de pan nemen en in aluminiumfolie verpakt warmhouden.
Vuur hoog zetten en het aanbaksel losroeren met wijn, salie en bouillonpoeder.
De jus iets in koken.
Ravioli-courgettemengsel in vergiet laten uitlekken en over 2 borden verdelen.
Biefstuk ernaast leggen en met saliejus overgieten.

Eet smakelijk!

Dit is een recept uit de Allerhande.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen