Bron foto: Allerhande.nl |
Ingrediënten:
- tagliatelle pasta
- boter
- biefstuk of ossenhaasje
- zwarte peper
- cherrytomaten (gehalveerd)
- 2-3el rode pesto
- zwarte olijven zonder pit (grof gehakt)
- verse blaadjes basilicum
Bereiding:
Pasta volgens gebruiksaanwijzing gaar koken.
In de koekenpan boter smelten en biefstuk op hoog vuur elke kant 1 min. bakken.
Vuur lager zetten en biefstuk nog 1-2 min. bakken.
Vervolgens biefstuk op een snijplank leggen, bestrooien met peper en zout, aluminiumfolie erover en even laten rusten.
Bak de tomaatjes in het overgebleven bakvet.
Pasta afgieten en 2el van het kookvocht bewaren.
Het kookvocht met de pesto in een kom en even goed losroeren.
Pesto door de pasta mengen en op smaak brengen met peper en zout.
Schep voorzichtig de tomaatjes en olijven door de pasta.
Snijd de biefstuk in plakjes van 1cm.
Pasta in een diep bord overdoen en plakjes biefstuk erop leggen. Basilicum grof scheuren boven de pasta.
Eventueel nog wat geraspte italiaanse kaas erover.
Dit is een recept uit de Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten