Bron foto: Jamie Oliver magazine |
Ingrediënten:
-1 teen knoflook
- 1 snuf grof zeezout
- 50gr rucola
- 30gr Parmezaanse kaas (geraspt)
- 20gr cashewnoten
- 6 eetlepels olijfolie
- snufje vers gemalen peper
- 1 el citroensap
Bereiding:
Gooi alle ingrediënten in de keukenmachine, zet deze aan en wacht tot de ingrediënten eruit zien als pesto.
(Recept van www.zelfpestomaken.nl)
Recept 2:
Ingrediënten:
-100gr rucola
- 75gr Parmezaanse kaas
- 6 eetlepels olijfolie
- 50gr pijnboompit
- 50gr cashewnoten
- 1 theelepel zeezout
- sap van een halve citroen
- rasp van een citroen
Bereiding:
Gooi alle ingrediënten in de keukenmachine, zet deze aan en wacht tot de ingrediënten eruit zien als pesto.
(Recept een beetje van Jamie Oliver en een beetje van mezelf)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten